A littleBit of Inspiration and Information
Hoe werkt het?

Hoe werkt het precies?

Van harte gefeliciteerd!!

Op het moment dat je je afvraagt hoe het precies werkt, ben je hoogstwaarschijnlijk zwanger. Wat geweldig!

1. Voorbereiding
Je bent opzoek naar een originele manier om de geboorte wereldkundig te maken? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Op het moment dat je een geboortefilmpje vastlegt bij Geboortefilmpje.nl nemen wij contact met jullie op over de details.

Details die aan bod komen zijn onder andere de muziek, welk nummer wil je graag onder het geboortefilmpje of wat voor een melodie? Ook zullen we het hebben over het design, welke kleuren wil je gebruiken en waar wil je de nadruk op leggen. Dit alles is natuurlijk ontzettend belangrijk om het geboortefilmpje in jullie stijl te monteren.

2. De bevalling
Wauwww, het moment waar je zo naar uitgekeken hebt, de bevalling.

3. Opnames bij jullie thuis
Op het moment dat jullie er klaar voor zijn om ons over de vloer te laten komen wij maar al te graag de newborn bewonderen, filmen en fotograferen. De opnames vinden plaats in de woonkamer, baby slaapkamer en hal. Uiteraard is het ook mogelijk om andere plekken van het huis bij de opnames te betrekken.

Tijdens de opnames fotograferen wij ook. De foto’s van deze fotoshoot kunnen voor het geboortekaartje gebruikt worden of gewoon als foto’s van de baby.

4. Monteren
Als de opnames klaar zijn, racen wij naar huis om de prachtige beelden te monteren tot een geboortefilmpje. Verwachting is dat het geboortefilmpje binnen 1 a 2 dagen klaren is om te delen met vrienden, familie en kennissen. Binnen 2 dagen kun je de geboorte al met de wereld delen!

Hoe gaaf is dat!!

Vragen? Neem gerust contact op!

Liefs Geboortefilmpje.

Read more

Een kijkje achter de schermen

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk een geboortefilm?

Het filmpje is gemaakt door Lisette Lubbers van Lisette Lubbers FotografieVeel kijkplezier!

Read more